Huh, mihin tämä pari viikkoa on vierähtänyt! Työt on alkanut aika nihkeästi. Kukaan ei oikein tiennyt mitä tulen tekemään ja minne istun. Kone x 2 oli rikki ja heti ekana aamuna klo 9 tein koneen huoltoilmoituksen ja heti seuraavana päivänä toisen. Tyypillistä. Eka viikko meni peukaloita pyöritellessä mutta tällä viikolla olen saanut tehdä ihan töitäkin.

Tonilla ja Olivialla on mennyt tosi hyvin. Ne on ulkoillut paljon ja käyneet muskareissa yms. Ensi viikolla alkaa Ilo liikkua-ryhmä joka on toivottavasti oikein liikunnallinen hetki. Ollaan jo mietitty että pitäisi hankkia kotiin jumppamatto kun kuparkeikkojen opettelu tuntuu olevan kovasti tapetilla. Tekeehän Peppi Pitkätossukin kuperkeikkoja.

Olen ollut kolmisen viikkoa mahtavassa showkuoro Aventurissa. Siellä on huippufiilis ja ihana laulaa taas pitkästä aikaa muutakin kuin Limpsin lampsin-lauluja. Kuoroillat on tietty pois Olivian kanssa olevasta ajasta ja tiistaisin en näe Oliviaa ollenkaan ellei hän herää aamulla ennen kuin lähden töihin. Eilen keskiviikkona sattui vielä verto-ohjaajien tapaaminen ja olin toisenkin illan pois kotoa. Perjantaina olisi työpaikan TYHY-päivä mutta sen passaan. On vähän liikaa iltamenoja. Tässä muutama näyte Aventurin lauluista. Pätkät on nauhoitettu Suomen paras kuoro-ohjelmassa viime keväänä. Aventur pääsi semifinaaleihin.

In the summertime

Hot Stuff

Muuten on ollut tosi kiva olla töissä. Olisi eri asia jos Olivia olisi hoidossa ja murehtisin hänen päivien pituutta. Mutta sitä ei tarvitse vielä miettiä 1,5 vuoteen. Viikonloppuna vietetään Olivian 1,5 vuotispäivää sekä minun synttäreitä. Kiva kun on taas aihetta juhlaan.