Huikea viikonloppu takana. Tonilla alkoi isäkuukausi perjantaina se päivä alkoi vierailulla Kellokoskella. Minulla oli siellä perhekeskuksessa aloe vera esittely ja Toni ja Olivia lähti sinne mukaan leikkimään. Esittely oli menestys myynnin puolesta ja muutenkin oli kiva nähdä vanhaa luokkakaveriani. Päivä meni yhdessä hujauksessa ja ajattelin että toivottavasti koko 6,5 vkoa ei mene yhtä nopeasti. Lauantaina olin Järvenpäässä Foreverin inspiraatiopäivässä. Siellä kuulimme muutamaa huippumyyjää ja opimme lisää lisäravinteista. Mahtavaa!

Tulin Järvenpäästä junalla keskustaan missä Toni odotti minua hotelli Tornissa. Hän oli vienyt aikasemmin Olivian Espooseen yökylään ja tästä alkaisi meidän ensimmäinen viikonloppu ihan kahdestaan. Kävimme illalla syömässä ravintola Tornissa. Ruoka oli odotetusti todella hyvää. Saimme shamppanjat ja jälkiruoan ilmaiseksi koska Hotelli Torni täyttää tänä vuonna 80 vuotta. Söimme rauhassa ja nautimme punaviinistä. Kymmeneksi menimme kuuntelemaan stand- up-komiikkaa Studio Pasilaan. Voin sanoa etten ole nauranut pitkiin aikohin niin paljon kun lauantai-iltana. Vitsit osui ja upposi minuun aika lailla. Sekin voi vaikuttaa että istuimme tokassa rivissä ja olimme aika paljon silmätikkuina. Se ei haitannut kumpaakaan. Toni "pääsi" lavalle asti.

Pasilasta tulimme takaisin keskustaan ja kävimme vielä Hotelli Tornin Ateljeebaarissa 12. kerroksessa. Väsy iski aika nopeasti ja menimmekin huoneeseen ja samantien nukkumaan. Päivä oli todella onnistunut ja rentouttava.

1300698358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olivian yökyläily oli myös mennyt todella hyvin. En sitä hetkeäkään epäillyt. Sinne se oli jäänyt lukemaan kirjoja ja vilkuttanut Tonille ja kun haimme niin ilo oli ylimmillään kun näki meidät. Oli ihana lauantai mutta oli taas tosi ihanaa olla Olivian kanssa. Toni ja Olivia kävi vielä illalla saunassa ja voin sanoa että Oliviasta onkin tullut kunnon löylyttelijä. Saunassa käynti on Tonin ja Olivian oma juttu ja minä saan olla statistina.

1300699448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e