Mä en nykyään ehdi istua koneella kun me lennetään Olivian kanssa paikasta toiseen. Ja jos ei lennetä niin sit leikitään lattialla ja kerrotaan vitsejä =) Muskarissa käymme edelleen ahkerasti jopa kaksi kertaa viikossa. Sanoin naisille että porukkamme tytöt ja yksi poika perustaa vielä bändin kun ovat vähän vanhempia. On sen verran musiikkia kaikkien elämässä. Siihen lisäksi leikkipuistojen musapiirit missä istumme aina kun sellainen tulee eteen.

1276713581_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toni oli viikonloppuna Kurikassa ja minä olin taas yksin Olivian kanssa. No, yksin ja yksin. Lauantaina kävimme anoppilassa syömässä herkullisen kalalounaan ja näimme Tonin kummitätiä miehineen. Olivia näki heitä ekan kerran ja näytti tykkäävän. Ulkona oli hullu myrsky mutta kävimme siitä huolimatta katsomassa Helsinkipäivän tapahtumia. Illlalla tuli ystävä kylään ja turisimme pitkästä aikaa kuulumisia. Olivia oli sen verran väsynyt päivän tapahtumista että nukahti kiltisti yhdeksän aikaan. Sunnuntai oli sadepäivä ja pysyttelimme kotona. Se oli kieltämättä pitkä päivä koska Toni tuli kotiin vasta kun Olivia oli jo nukkumassa.

1276713509_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Maanantaina näin mammalomalla olevaa työkaveria lounaan merkeissä ja Olivia ei pitänyt ajatuksesta yhtään. Memphis sai kuulla Olivian painavan sanan ja luulen että takanani olevat pukumiehet olivat Olivian kanssa samaa mieltä; ei kivaa. Väsymys sai otteen ja Olivia nukkui kiltisti parin tunnin unet sen JÄLKEEN kun lähdimme lounaalta. Veli ja Käly tuli vielä illalla kylään ja suunnittelimme tulevaa juhannusta ja lomia. Ihana sana: loma.

1276713483_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiistaina Toni oli vapaalla ja pääsi meidän kanssa muskariin. Vaikka päivä oli buukattu täyteen niin en halunnut perua muskaria. Nyt Tonikin näki mitä siellä tehdään ja lauletaan. Illalla oli viimeinen perhevalmennus ja tällä kertaa aiheena oli kotipalvelutoiminta, päiväkoti ja perhepäivähoidon esittely. Satuin mainitsemaan, että olen ekalta ammatiltani lastenhoitaja ja esittelijä sanoi että minun kannattaa ottaa yksi lapsi hoitoon enkä menetä kodinhoitotukea. Olisin siis perhepäivähoitaja.  En oikein ymmärtänyt sitä koska ensireaktio oli että ei hemmetissä. Mut nyt kun sitä on märehtinyt jonkin aikaa niin se ei tunnu kovin pahalta ajatukselta. Saisin olla Olivian kanssa kotona ja hänellä olisi kaveri kenen kanssa leikkiä. Siihen voisi ottaa lisäksi vaikka kolmannen vähän vanhemman lapsen niin paketti on valmis. Hmmm... pitää miettiä asiaa. Se tulee eteen vasta joskus.

Olimme tänään kirppiksellä myymässä Olivian vaatteita kokoa 50-62. Kirppis oli leikkipuistossa. Minulla taisi käydä neljä eri asiakasta ja kaksi heistä osti kaksi kertaa. Sain kolmanneksen vaatteista myytyä eli paljon jäi vielä seuraavaan kertaan. Tonin sisko oli apuna viihdyttämässä Oliviaa. Se ei ollut pitkä pesti koska Olivia nukkui lähes koko ajan. Ulkoilma teki tehtävänsä. Leikkipuisto on huono paikka myydä pieniä vaatteita koska asiakkaat ovat lapsiperheitä jotka ovat ohittaneet vaatekoon 50-62 aikaa sitten. Raskaana olevat ei vielä käy leikkipuistoissa. Sen takia innostuin ehdottamaan Kälyllä, että menisimme Hietsun kirppikselle. Voitte siis tavata meidät siellä joku heinäkuinen lauantai. Ilmoitan tarkan päivänmäärän kun se varmistuu.

Olivia kävi eilen ekaa kertaa saunassa. Nautinto oli suurta. Ensin suihkuttelimme ja sen jälkeen Toni meni Olivian kanssa saunaan seisomaan. Löylyttämistä kesti noin viisi minuuttia jonka jälkeen Olppu pääsi vielä kylpyyn. Hymy oli muikea kun pyyhe pyörähti Olpun päälle. Riemulla ei ollut rajaa hoitopöydällä. Tuli sen verran energiaa. Nukuttaminen olikin sitten eri asia.

Huomenna on taas muskari ja saan vielä äitiysvaatteita myytyä. Huomenna ratkeaa myös saammeko parvekevaunut myytyä. Perjantaina käymme Keravalla Kaiman luona ja sunnuntaina pääsen naisten kanssa Tallinnaan hemmottelemaan jalkoja ja makuhermoja. Mutta siitä myöhemmin lisää. Täytyy vissiin kirjoitella useammin ettei tule tällaisia megapostauksia.

1276713466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e