Olen pitänyt meidät kiireisinä. Tonilla alkoi eilen 10 pv työputki ja minä olen yrittänyt keksiä meille tekemistä. Ja se on onnistunut. Eilen olimme mammojen kanssa ystävänpäivälounaalla. Teimme Tonin kanssa vaihtarin. Hän otti minun ruoat töihin ja minä käytin hänen lounarin. Siitä voisi tulla tapa =) Ulkona syöminen on vaan niin kivaa.

Eilen illalla alkoi minun ensimmäinen perhevalmennus vertaistukiohjaajana. Ryhmä oli pieni mutta hyvä. Vauvat olivat joulukuussa syntyneitä ja todella pieniä. Miten sitä ei muistakaan että Oliviakin on ollut 10 kk sitten ihan yhtä pieni. Olivia oli mukana perhevalmennuksessa koska Toni oli töissä mutta se meni loistavasti. Olppu leikki ja touhusi omiaan ja me saatiin jutella äitien kanssa heidän synnytyskokemuksistaan.

Tänään oli vauvakino. Leffana oli Burleski, pääosissa Cher ja Christina Aguilera. Se oli ihan hyvä. Rakastan leffoja ja musikaaleja missä on musiikkia. Ja se musa oli vielä hyvää. Jalkaa vipatti ja Olivia jorasi omaan tyyliinsä. Sain katsottua melkein koko leffan ja se oli mukavaa. Sen jälkeen kävimme taas (lounarilla) syömässä thaimaalaisessa. Ruoka ei ollut niin hyvää mutta menihän se kun ei ollut itse tekemää. Illalla menemme Olivian kanssa vertaistukiohjaajien tapaamiseen. Kuulen miten muiden valmennukset on alkanut ja millaisia kokemuksia on tullut. Menemme siis saamaan vertaistukea. Siellä on MLL:n hoitajat lapsia varten ja Olivia on heidän hoidossa n puoli tuntia ennen kuin Toni hakee hänet kotiin. Jepulis.

Huomenna menemme yhden mamman luokse päivällä leikkimään. Sinne tulee poikkeuksellisesti me kaikki neljä äitiä lapsineen jotka olemme kulkeneet alusta asti yhdessä. Harvemmin näemme enää kaikkia samaan aikaan. Olemme järjestämässä lasten synttäreitä tänne meille ja s-posti käy kuumana kuka tuo mitäkin. Juhlat on vasta maaliskuun puolella mutta ainakaan suunnitteluun ne eivät kaadu.

Viikonlopuksi ei ole vielä mitään tekemistä. Tekisi mieli lähteä korkeasaareen mutta näillä pakkasille meitä ei sinne saa. Siellä olisi nyt jääveistoksia mitkä ainakin viime vuonna olivat aika hienoja. Plus jellonat, tikrut ja muut.

1297950787_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1297950814_img-d41d8cd98f00b204e9800998e