Oltiin eilen neuvolassa. Tyttö on tosiaan ollut ruoka-aikana kotona. Pituutta on 54,30 cm ja painoa 4896 g. Pikku murmeli siis.

Tänään mennään ystäville syömään. Me saadaan pääsiäisen kunniaksi lammasta. Nam. Mä tein jälkkäriksi ihanaa marjapiirakkaa. Huomenna mennään Lahjan ja Sadun kanssa ostamaan ristiäisvaatteita Itikseen. Kävin eilen vähän pyörähtämässä Itiksessä kun etsin itselleni kevättakkia. Samalla yritin katsella mikä tämän päivän muoti on eli mitä etsin huomenna. Tulos: ei harmainta aavistustakaan. Takkivalikoimassa oli vain beessejä trenssitakkeja. Kai sellainen on ostettava. Sunnuntaina mennään mammalle ja papalle syömään ja maanantaina Sonjalle pashalle. Siellä näkee kavereita joita ei olla vielä nähty. Kivaa.

Joko kerroin, että järjestämme Ristiäisten after partyt sunnuntaina 11.4. Itse ristiäiset on lauantaina 10.4. Me laitettiin sunnuntaina kutsut 25 kaverille mutta vain kaksi on vastannut tulevansa. No, eipähän tarvitse leipoa niin paljon. Vastausaikaa on tiistaihin asti.