Kylläpä on mennyt hurjaa vauhtia edellinen viikko. Ei meinannut edes pysyä perässä. Mutta ihan huippuviikko olikin. Maanantaina Toni pääsi tekemään "aikuisten juttuja" kun kävi auttamassa kaveria maalaamaan pari seinää ja kattoa. Tiistaina oltiin muskarissa ja Lohjalla kylässä tapaamassa toista punatukkaista söpöliiniä Paavoa. Keskiviikkona alkoi Pikku-Taaperot eli yli 1 vuotiaille tarkoitettu taaperojumppa. Se oli nastaa. Oli liukumäkeä, putkeä, siltaa ja telttaa laitettu Kajuutan lattialle. Putki oli paras. Olivia olisi jäänyt sinne istumaan pidemmäksi aikaa jos olisi saanut. Siitä tulee Tonin ja Olivian yhteinen oma harrastus niin kauan kun Toni on kotona.

1301306998_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona oltiin illalla Jokerit - HIFK matsissa Hartwall Areenan aitiossa. Harmiksemme Jokerit hävisi =(. Mamma oli Olivian kanssa illan leikkimässä. Torstaina oli taas muskari minkä jälkeen kiiruhdin yhteen yritykseen pitämään aloe vera esittelyä. Se oli myös menestys. Perjantaina hoidimme itseämme. Minä kävin aamulla kasvohoidossa ja Toni parturissa. Toni oli myös illalla ystävänsä kanssa ulkona kaljalla. Minä puolestani pääsin lauantaina viihteelle ihanien ystävien kanssa ja sunnuntai menikin toipuessa. Sunnuntaina oli vielä illalla jalkahoito eli hemmottelut jatkuivat.

Tämä viikko alkoi uinnilla Mäkelänrinteessä. Arto lähti mukaan. Emme olleet käyneet aikasemmin siellä uimassa ja halli oli ihan viihtyisä. Aika paljon tietysti lapsia altaissa mutta se ei menoa haitannut. Olivialla meni koko uintiaika ihmetellessä ja hän olikin ihan tönkkönä koko ajan. Tylsää vaan, että jomman kumman meistä pitää olla yksin suihkussa ja pukuhuoneessa Olivian kanssa ja se on raskasta. Olivia ei vielä osaa seistä niin että suihkuttelu olisi helpompaa. Tällä kertaa Toni hoiti tämän puolen mutta minä kokeilen sitä ensi kerralla.

Huomenna alkaa taas muskarit yms eli tästä viikosta on tulossa yhtä vauhdikas kuin edellisestä.

Niin ja kannattaa ostaa tänään Ilta-Sanomat. Siellä juttu meistä Nauru