Yksi etappi taas selätetty. Mä pääsin ulos ihmisten ilmoille. Käytiin Lahjan ja Tonin kanssa neuvolassa ja voitte kuvitella kuinka se teki hyvää. Vaikka Tallinnanaukiolla haisi todella pahalta ja vaikka siellä oli vain kovan luokan denoja ja syrjäytyneitä niin ne oli silti oikeita ihmisiä eikä vain tv-hahmoja.

Neuvolassa meni kaikki tosi hyvin. Myöhästyttiin vähän logistisista syistä mutta niin oli terkkarikin myöhässä. Lahja nukahti heti kun sitä alkoi pukemaan päälle ja nukkui aina siihen asti kunnes riisuin sen vastaanotolla. Terkkari testasi heijasteet ja ne toimi kuten tähänkin asti. Iloisin uutinen oli, että Lahja painaa jo 3576 g. Se tarkoittaa sitä että me päästään huomenna ulos ihan kunnolla. Terkkari tosin sanoi että vasta kahden viikon iässä mutta Naikkarin kätilö sanoi että ulos pääsee kun syntymäpaino on saavutettu. Ja nyt uskon häntä. Syntymäpainohan oli 3444 g. Kymmenessä päivässä on tullut pituutta 1,50 cm eli mimmi on nyt 51,5 cm pitkä. Huima kasvu.

Käytiin samalla kaupassa ja apteekissa ja hitsi että oli hyvä fiilis kun päästiin kotiin. Huomista odotellessa. Lahjalla on ollut koko illan vatsavaivoja eikä suostu nukkumaan kun sylissä. Katsotaan miten yö menee. Rintareppu on muuten ihan ehdoton. Lahja viihtyy siinä tosi hyvin ja nukahtaa siihen melkein heti. Ainut vaan etten voi istua siinä häntäluun takia mutta tuleepahan käveltyä ja kulutettua kaloreita. 

1268244772_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Housut tuottaa ongelmia. Vanhat farkut ei mene vielä jalkaan (tai en ole edes kokeillut) ja mammafarkut on liian isot. Tää on tylsä vaihe kun ei viitsi ostaa vaatteita kun ei tiedä paljonko sitä laihtuu. Ostin taas aikaa Kalorilaskuriin ja merkkaan sinne syömiseni jos vaan ehdin. Nyt en tietenkään laihduta vaan yritän saada ruokavalion terveelliseksi. Laihdutus tulee eteen vasta vähän myöhemmin. Tosin terveellisyys on vielä aika kaukana. Hyvä jos ehtii syömään ja tänään tuhosin puoli pussia TV-Mixiä kovimpaan nälkään. Pikkuhiljaa.

Timo tulee huomenna ja hän kuvaa viimeiset kuvaukset. Kohtahan dokkarin pitäisi olla valmis nähtäväksi. Jännityksellä odotamme.

1268244829_img-d41d8cd98f00b204e9800998e