Näin se äitiysloma ja hoitovapaa lähenee loppuaan. Viimeinen viikko alkoi ja maanantaina alkaa taas työt. Olen menossa töihin hyvillä fiiliksillä mutta vähän jännittää miten arki alkaa kulkemaan. Onni on että Toni jää Olivian kanssa kotiin tammikuuhun asti ja sen jälkeen anoppi vuodeksi.

Viimeinen viikko pitää sisällä paljon menoja, lähinnä omia. Kun työt alkaa niin sen jälkeen en varmaan kauheasti raaski lähteä iltaisin mihinkään kun aika Olivian kanssa on niin vähäistä. Olivia menee ysin aikaa nukkumaan ja jos tulen töistä kotiin neljän aikaan niin siinä on onneksi viitisen tuntia ennen unia. Siinä ehtii touhuta vielä kaiken näköistä. Ja nyt kun Toni on kotona niin viikonloputkin on vapaita koko perheen aktiviteeteille.

Olivia menee viikonloppuna mammalle ja papalle yökylään kun me mennään ystävien kesäjuhliin lauantaina. Sunnuntaiksi ei pidä ottaa kauheaa krapulaa että ehtii nauttia Olivian seurasta koko seuraavan viikon edestä. Ja varmaan teen myös ruoat valmiiksi ekalla viikolla niin ei mene Olivian ruokailu aivan purkkiruoiksi =)

Voi olla että kirjoittaminen tänne blogiin vähenee entisestään. Katsotaan kuinka ehdin ja jaksan päivittää kuulumisia. En nyt ainakaan vielä lopeta tätä kokonaan mutta aika näyttää miten käy.