En ole ehtinyt kirjoittamaan blogia koska kaikki aika minkä istun koneella menee aloe vera-busineksen hoitamiseen. Ja se sujuukin hyvin. Kivasti monet ovat ymmärtäneet kuinka hyvää aloe vera tekee kropalle. Ja se ilahduttaa minua kovasti.

Loma on myös takana. Tulimme keskiviikkona Pafokselta Kyprokselta ja matka meni tosi hyvin. Aluksi jännitin miten lennot menee mutta ne meni tosi hyvin. Olivia nukkui mennen tullen ainakin osan matkasta ja mekin saimme torkkua hetken. Asunto Pafoksella oli tosi kiva ja toimiva. Yläkerrassa oli kaksi makuuhuonetta missä molemmissa oli suihkut. Alakerrassa oli keittiö ja olohuone kahdella sohvalla. Patiolta oli muutama askel uima-altaalle. Aurinko paistoi ja oli lämmin. Saatiin parina päivänä muutama tippakin mutta sitä ei lasketa sateeksi. Auto vuokrattiin yhdeksi päiväksi ja käytiin katsomassa Afroditen kylpypaikkaa ja Polis nimisessä kaupungissa. Rentouttava matka kaikin puolin ja Olivia tykkäsi tosi paljon.

1287130322_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olivia oli jo ennen matkaa nuhanen mutta nyt se on yltynyt tosi kovaksi. Olivia on myös muutamana yönä yskinyt tosi kovasti sellaista hakkaavaa yskää. Ajattelin käyttää häntä lääkärissä mutta päätin etten ainakaan vielä. Yskä on ihan satunnaista ja nuha nyt on nuha. Katsotaan jos se ei laannu ensi viikkoon mennessä. Sunnuntaina jää uinnit väliin. Harmi koska se on niin kallista ja viime viikko jäi matkan takia väliin.

1287130370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olivia kasvoi matkan aikana tosi paljon, sekä henkisesti että fyysisesti. Yksi aamu hän huusi äitiä ennen kuin olimme nostaneet hänet meidän sängylle. Siis sana äiti tuli ihan selvästi. Myös kattotuuletin ja kello oli kivoja ja ne hän tunnistaa nimeltä. Kiljuminen on kivaa ja Öh ja ooh on sanoja jotka korvaa monta sanaa. Meidän onneksi viime kesän lyhythihaiset bodyt meni pälle ilman jatkopalaa mutta muuten kasvu on ollut huimaa. Seuraavaksi onkin neuvola ja lääkäri kuun lopulla. Saa nähdä paljon on tullut lisää pituutta.

1287130439_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toivottavasti Olivia paranee pian eikä flunssa mene pahemmaksi. Tekisi mieli antaa jo aloe veraa mutta taidan odottaa muutaman kuukauden.