Tällä viikkolla ollaan lennetty paikasta toiseen. Ja sit mä ihmettelen miten aika menee niin nopeasti. Maanantaina oli Tonin synttärit. Oltiin sovittu mammojen kanssa jo aikaa sitten että silloin yksi meistä pitää lelukutsut. No ne oli Puotilassa minne Tonikin tuli mukaan. Lelukutsut oli Leikkien leluja ja ne oli todella fiksun oloisia leluja. Lähes kaikki puuleluja ja kaikki enemmän tai vähemmän kehittäviä. Jos mä saisin valita niin haluaisin Olivialle vain niitä. Yritys on yhden äidin perustama lelujen maahantuontiyritys ja voin sanoa että se äiti kyllä tietää hyvien lelujen päälle. Illalla oli tarkoitus käydä synttäripizzalla mutta kutsujen emännällä oli niin hyvät tarjottavat että niillä pärjäsi iltaan asti.

Tiistaina olimme pitkästä aikaa muskarissa. Olivia tanssi melkein joka laulun aikana ja mulla ei meinannut pysyä pokka. Loppua kohti peppu ei meinannut pysyä matolla kun piti päästä tutustumaan kitaraan. Ensin oli marakassit, sit piano ja nyt kitara. Oliviasta taitaa tulla musikaalinen lapsi (tai sit kaikki lapset on luontaisesti kiinnostuneita tekemään musiikkia).

Keskiviikkona minä pääsin hierojalle. Se oli meidän läheisessä puistossa ja hierojalla oli mukana sänky ja kaikki. Puoli tuntia maksoi 15 e jonka aikana hoitajat vahtivat Oliviaa. Hieroja sanoi että mulla on hartiat todella huonossa kunnossa ja se kyllä tuntuu edelleen. Hartiat on ihan kosketusarat.

Tänään olimme taas vauvakinossa Tennispalatsissa. Leffa oli perus jenkkileffa The morning glory. Olivia viihtyi yllättävän hyvin mitä vähän jännitin etukäteen. Pääsimme eturiviin istumaan missä oli tilaa temmeltää. Ja kaverina Olivialla oli Osmo ja Anni. Mukavaa. Tein juuri maailman parasta pannaria koska kohta tulee lastenhoitaja kollega perheineen kylään. He tuovat Olivialle heille "pieneksi jääneitä" leluja.

Huomenna käymme aamulenkillä jonka jälkeen Osmo poika tulee kylään. Illalla on Sadun valmistujaiset vol 1. Suku on silloin paikalla. Lauantaina onkin sitten The Day kun Hiljaa toivotut ensi-ilta pärähtää käyntiin. Illalla on Sadun valmistujaiset vol 2 ja Olivia yökylässä. Sunnuntaina mennään koko viikon himoitulle pizzalle. Toivottavasti siitä ei tule krapulapizza.

Siis touhua riittää. Ensi viikko on lähes samanlaista menemistä. Ihanaa kohta on jo kesä.