Unohdin ihan kertoa tämän mediahössötyksen takia, että kävimme Olivian kanssa ensimmäisessä hammaslääkärissä tiistaina. Käynti meni tosi hyvin ja Olivia oli todella reipas. Hoitaja kokeili sormella Olivian hampaat eikä Olppu laittanut yhtään hanttiin. Luulin Olivialla olevan kahdeksan hammasta mutta niitä onkin jo kymmenen. Kuusi ylhäällä ja neljä alhaalla. Eli ensimmäiset takahampaat on juuri puhjenneet. Ilmankos Olivia sylkee ja kuolaa koko ajan. Muuta oiretta ei ole ollut. 

Olemme käyttäneet jo useamman kuukauden ajan hammastahnaa missä ei ole fluoria. Nyt hammashoitaja sai minut vakuuttuneeksi että lapset tarvitsevat pienen määrän fluoria että kiille muodostuu. Kai sitä pitää ostaa. Itse käytämme edelleen fluoritonta. Samalla saimme tietenkin uuden hammasharjan.

Tämä viikko on mennyt tosi hitaasti. Olemme olleet sisällä suurimman osan ajasta kovan pakkasen takia ja jostain syystä minua ei ole saanut lähtemään leikkipuistoon. En tiedä miksi. Olen suunnitellut sunnuntaisia synttäreitä ja ne alkaa olla pulkassa. Huomenna alkaa suurin työ, voileipäkakun teko. Katsotaan millainen siitä tulee.