Kiitos Ihanat kommenteista. Olo on jo hieman parempi. Kirjoitin muutama päivä sitten tänne mutta en pystynyt kirjoittamaan loppuun asti, oli niin paha olla. Lopulta en edes julkaissut sitä. Itku tuli pienestäkin ajatuksesta ja kaikki asiat ahdisti. Nyt on iloisempi mieli kun ajattelin että nyt todella otan kaikki irti Olivian kanssa olosta ennen kuin menen töihin. Siihen on enää puoli vuotta. Ja reilun kuukauden kuluttua Tonilla alkaa se isäkuukausi.

Syksyn asiat on vielä auki. Tonin ihan selkeesti tekee mieli jäädä kotiin ja monet miehet on sanonut että se oli heidän parasta aikaa lapsen kanssa. Ja varmasti onkin. Mutta jos talous ei anna myöden niin silloin se on mahdoton ajatus. Meillä loppuu lainavapaa vuosi toukokuussa eli menot kasvaa yli 700 eurolla. Vaikka me ollaan lopetettu vauvauinti, Olivian kirjakerho ja karsitaan menoissa niin silti 700 euroa on iso raha eikä sitä saa noin vaan kasaan.

Minulla on onneksi aloe vera bisnekset mutta ne ei ainakaan vielä tuota niin paljon että niiden varaan kannattaa laskea. Ja ne ei ole säännöllisiä tuloja. Tavoitteena olisi että niistä tulisi säännöllisiä ja voisimme elää huolettomampaa elämää niiden ansiosta. Mutta kaikki aikanaan.

Nyt vietämme Tonin viikonloppua ruhtinaallisella su-ti vapaaputkella. Hyvää ystävänpäivää kaikille lukijoille!