No nyt on neidillä ihan oikea nimi. Venla Olivia ja Olivia on kutsumanimi. Ristiäiset meni tosi hyvin. Kastetilaisuus oli nätti ja pappi oli juuri niin mukava kuin olin ajatellutkin. En turhaan häslännyt paikan kanssa vain saadakseni tämän papin. Kahvittelukin meni ihan odotetusti. Tarjolla oli voileipäkakkua, täytekakkua, mariannekuivakakkua ja keksejä. Kaikkea jäi vähän joita tarjoilimme sunnuntain after partyissä. Sinne tein vielä lisäksi maittavaa kinkkupiirakkaa ja kaurakeksejä. Kaikki meni siis tosi hyvin.

1271055188_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olivia sai ihania lahjoja. Toiset kummit ostivat kummivalokuvakehyksen ja toiset kummit Kalevala kummilusikan ja vauvakirjan. Saimme aivan ihanat vaaleanpunaiset Reinot kokoa 20. Ne pitää laittaa kesällä jalkaan kun olemme Lapissa. Siellä on aina kylmä. Saimme koruja, lakanoita, toisen valokuvakehyksen ja ison Hello Kitty pehmon. Se ilahduttaa Oliviaa hoitopöydällä. Se on vielä hetken aikaa isompi kuin Olivia.

Enää pitää teettää valokuvia ja tehdä kansio ristiäisistä. Olin jo tekemässä Ifolorin valokuvakirjaa mutta siihen menee niin paljon aikaa sen tekemiseen että luovuin ideasta. Teen ihan perinteisen valokuva-albumin. Niin, koskahan siihen riittää aikaa?

1271055526_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kestovaippailukin on alkanut taas sujua. Olivia on ilmeisesti tottunut ajatukseen että kestovaipoissa on vaan oltava eikä hän enää laita vastaan. Mulla on aika pieniä vaippoja ja kohta pitää ostaa lisää. Sainkin jo hyviä ideoita ja merkkejä mihin tutustun kun ehdin. Nämä vaipat saan myytyä eteenpäin mikä on loistava juttu. Kiitos kun kommentoitte kestoilupaniikkiani!!

Tässä vielä todella hyvän mariannekuivakakun ohje. Suosittelen eikä ole vaikea.

Mariannekakku

Raaka-aineet

250 g voita tai margariinia

3 dl sokeria

4 kananmunaa

4½ dl vehnäjauhoja

2 tl leivinjauhetta

3 tl vaniljasokeria

125 g marianne karkkeja TAI 1 pussi (150g) marianne crush-rouhetta

2 rkl cacaojauhetta

vuoan voiteluun rasvaa ja
korppujauhoja

Ohjeet

- Vatkaa rasva ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

- Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten

- Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit

- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa 50-60 minuuttia

- Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista