Huh hellettä. Nyt voi todella jo sanoa niin. Meillä on kotona TODELLA kuuma eikä ilma vaihdu yhtään. Meillä on läpitalon huoneisto mutta silti ilma seisoo. Olppu on ollut aika kärttyisä ihan tämän hiostavan ilman takia. Hän on kotona ilman vaatteita pelkkä vaippa päällä mut se ei auta. Sitterissä on ihan turha istuttaa koska se hiostaa kaikista eniten. Aamuisin tyynyliina ja lakana on läpimärät hiestä. Nyt jo toivoisi että vähän hellittäisi. Ei me voida ulkonakaan olla ihan koko päivää.

Maanantain lääkärikäynti oli onneksi turha. Korvissa ei ollut mitään vikaa. Olppu on ilmeisesti vaan löytänyt korvat ja tykkää hinkata niitä juuri makuulleen. Hyvä näin. Onneksi on vakuutus niin voidaan käydä yksityisellä. Ja Pikkujätti näyttää olevan kiva paikka.

Olin tänään leffassa katsomassa Twilight sagan kolmatta osaa Epäilys. Se oli just niin hyvä kun olin kuvitellutkin. Oli ihana nähdä taas Edvard, Jakob ja Bella. Olikin jo ikävä. Kunpa ehtisi lukea niin lukisin kirjat kolmatta kertaa. Kävin tänään myös kampaajalla ja taas on hiukset lyhyet. Mukava kesätukka eikä niska hikoile.

Lauantaina pääsen viihteelle kun ystäväni viettää synttäreitä. Katsotaan miten jaksan ja maltan bilettää. Ne on nimittäin ilmaisen viinan bileet. Olisi tarkoitus mennä kaupunkiin baariin. Will see.