Tällä viikolla Lahja on saanut kasan uusia kokemuksia reppuunsa. Lauantaina olimme Espoossa viettämässä Earth Hour:a tyttöjen kesken. Se oli eka tyttöjen ilta. Lahjalla oli oikein mukavaa. Alkuilta meni täysin tyttöjen ihastellessa ja äiti sai melkein vapaa illan kun tytsyt vuorotellen piti Lahjaa sylissä tai syötti häntä. Loppuilta meni nukkuessa väsyneenä kaikesta huomiosta. Iskä tuli hakemaan vasta yhdentoista aikaa ja ajoimme kaupungin läpi ja katselimme ikkunasta kun porukka juhli pienessä hiprakassa. Tai äiti katsoi ja Lahja nukkui.

1270060790_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hello Kitty on Pop

Tiistaina ajoimme ensimmäistä kertaa metrolla kaupunkiin. Se oli ihka eka kerta metrossa. Lahja nukkui koko matkan ajan. Kävimme Kampissa lounaalla kaverin kanssa ja Lahja nukkui myös sen koko ajan. Kampista kävelimme Sinooperin ja Sinellin kautta Kaisaniemeen ja Lahja nukkui myös sen koko ajan. Tulomatkalla metrossa alkoi kähinä ja itku kun tuli kuuma ja nälkä. Söimme Itäkeskuksen metroasemalla tilkan maitoa että jaksoimme kotiin asti. Kokemus sekin.

1270061298_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Metrossa

Tänään keskiviikkona Lahja sai kaksi ihanaa hoitajaa kun isi ja äiti pääsi teatteriin. Kävimme katsomassa ystävämme näytöstä Teatterikorkeassa ja tulevat kummit olivat Lahjan kanssa 2,5 tuntia. Kaikki oli mennyt hyvin. Maito oli maistunut ja Lahja oli nukkumassa kun tulimme. Mahtavaa. Se oli harjoitusta toukokuussa olevaa hoitopäivää varten. Tosin siihen on vielä melkein kaksi kuukautta ja Lahja kasvaa hurjaa vauhtia. Jännittää jo nyt miten se menee.

Viime postauksen kommenttien perusteella vaihdoin maidon Nanniin. Virhe. Siitä alkoi kovat vatsavaivat ja maanantai oli aika hurja päivä. Lahja heräsi aamulla kasin aikaan ja nukkui seuraavaksi kunnon unet vasta puolen yön jälkeen. Vatsaa väänsi ja kivisti. Cuplaton oli silloin vielä apteekissa. Mulla oli kädet ja jalat koetuksella kaikesta heijaamisesta ja sylissä pitämisestä. Keskiviikkona maito vaihtui takaisin Tutteliin. No, vatsa ei edelleenkään toimi kunnolla mutta eipä väännä enää niin kovasti. Näin siis meillä. Edellisen kerran kun kokeilin Nannia siitä tuli näppylöitä Lahjan vatsaan. Se ei vaan käy Lahjalle. Nyt se on testattu. Olen ollut kohta viikon imettämättä ja olen tyytyväinen päätökseeni. En kadu enkä pode huonoa omatuntoa. Piste sille keskustelulle.

Nyt nukkumaan. Toni valvoi viime yönä Lahjan kanssa että minä sain nukkua. Tulos: entistä väsyneempi nainen. Minä valvon siis taas ensi yönä. Huomenna neuvolaan.

1270061267_img-d41d8cd98f00b204e9800998e