Aloitin sunnuntaina zumban. Se oli ihan huippu hauskaa ja ihan mulle tehty. Meille sattui vielä tosi hyvä ohjaaja joka on tosin vain sijainen ekat neljä kertaa. Toivottavasti itse ohjaaja on yhtä hyvä. Maanantaina eikä tiistaina ollut paikat yhtään kipeät kun tein maanantaina pitkän kävelylenkin ja venyttelin hyvin sen jälkeen. Jaksoin hyvin koko tunnin vaikka se oli aika hyppelyä ja pulssi kävi jopa 170:ssa tunnin puolessa välissä. Päivittäiset kävelylenkit tekee tehtävänsä enkä olekaan niin rapakunnossa kun kuvittelin. Nyt pitäisi vaan päästä useammin kuin kerran viikossa jumppaan tai salille. Tässä on vaan se huono puoli että kohta tipahdan kotihoidon tuelle eikä siitä ole varaa maksella kalliita kuukausimaksuja mihinkään salille. Toinen huono puoli on se, etten raaski jättää Oliviaa vieraalle hoitoon että pääsen itse kuntoilemaan. Toni tekee paljon iltavuoroa enkä sen jälkeen jaksa enää mennä (klo 20 jälkeen). Aamulla voisi olla aikaa mut mä käynnistyn vaan niin hitaasti etten jaksaisi lähteä yhdeksän aikaan salille. No, se on ihan itsestä kiinni. Vaikka raha tässä on se isoin ongelma.

Jatkan taas puolen vuoden tauon jälkeen myymään Foreverin Aloe Veraa. Mikä se on? Forever on maailman suurin Aloe Vera -tuotteiden tuottaja, valmistaja ja jakelija. Tuotteidemme pääainesosa on 100-prosenttinen stabiloitu Aloe Vera Gel -geeli. Ja se onkin oikein ihmeainetta. Aloe Vera on mehikasvi, joka kuuluu liljakasvien sukuun. Sukuun kuuluu kukkakasveja, mutta myös parsa, sipuli ja valkosipuli. Aloe on oma alaryhmänsä, johon kuuluu satoja eri kasveja. Näistä Aloe Barbadensis Miller, toisin sanoen Aloe Vera, on tehokkain, ja sitä myös käytetään kaupallisiin tarkoituksiin.

Aloe Vera -lehden sisällä on hidasjuoksuista geelimäistä ainetta. Muiden vihannesten tavoin Aloe Verasta suurin osa on vettä, mutta se sisältää myös useita vitamiineja ja kivennäisaineita, vaikkakin pieniä määriä. Aloe Vera sisältää myös useita kasvikemikaaleja. Nämä kasvikemikaalit työskentelevät yhdessä ravintoaineiden kanssa vatsassasi/suolistossasi suojellakseen terveyttäsi. Aloe Vera onkin hyödyllinen vihannes sinulle, joka haluat pitää vatsasi kunnossa. Immuunivasteesta 70 prosenttia sijaitsee vatsassa, joten se kannattaa pitää kunnossa. Päivittäisannos Aloe Veraa pitää vatsan limakalvon kunnossa, säilyttää hyvien ja huonojen bakteerien tasapainon, lisää ravintoaineiden imeytymistä syömästäsi ruoasta ja vastustaa liian happaman ympäristön muodostumista vatsaan. Myös Aloe Veran ihonhoidolliset vaikutukset on tunnettu jo pitkään.

Suosituin tuote on Aloe Vera Gel joka on juomaa missä on yli 90 % Aloe Veraa. Se pitää vatsasi ja ihosi kunnossa. Se sisältää tärkeiden kasvikemikaalien lisäksi myös vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja, vaikkakin pieninä määrinä, aivan kuten kaikki muutkin hyödylliset vihannekset. Se on tuorepuristettu ja luonnonmukaisesti viljelty, suoraan meidän omilta viljelmiltämme.

Jos kiinnostus heräsi ja haluat voida hyvin ja terveellisesti niin ota minuun yhteyttä. Voin tulla myös kertomaan tarkemmin tuotteistamme. Aloe verasta on tehty myös mm. kosteusvoiteita, geeliä, meikkejä yms. Voin sanoa omasta kokemuksesta, että tällä tuotteella olen saanut laihdutettua, ihon hyväksi (ikuinen akneiho) ja tämä aine vaikutti varmasti osaksi siihen, että tulin raskaaksi. Ihmeainetta siis.