Heräsin tänään klo 8.30 ihmetykseen. Olivia nukkui vielä. Kävin suihkussa, Toni keitti kahvit ja vasta sen jälkeen klo 9.15 alkoi Olivian huoneesta kuulua heräämisen merkkejä. Olivia oli mennyt ihan normaaliin aikaan kahdeksalta nukkumaan mutta nukkui 13 tunnin unet. Mikähän sitä väsytti. Ei ainakaan ulkonaolo koska Toni ei ollut käynyt Olivian kanssa ulkona koko viikonloppuun kun minä olin Järvenpäässä koulutuksessa. Vauvauintia lukuun ottamatta. Ehkä silti viikonloppu iskän kanssa väsytti. Katsotaan kun päästiin taas normaaliin äiti-rytmiin kuinka käy.

Mutta oli aika mukavaa kun kerrankin ehdimme jo aamupäivästä puistoon leikkimään ja minäkin pääsin yllättäen puiston järjestämään rentoutushetkeen samalla kun ohjaajat leikki lasten kanssa. Normaalistihan Olivia nukkuu klo 9.30 - 11 ja pääsemme ulos vasta puolen päivän jälkeen kun kaikki tämän ikäisille suunnatut tekemiset on jo ohi ja puistot täyttyy koululaisista. Silloin ei ole kiva olla puistossa kun jäämme vain jalkoihin. Olivia nukkui vain yhdet päiväunet jolloin minä sain hoidella bisneksiäni rauhassa. Tämä oli oikeastaan oikein mukava päivä ja tällaiseen voisi tottua. We´ll see.

Ensi-ilta lähestyy. Vaatteet on hankkimatta ja siihen on vain muutama tunti aikaa tällä viikolla. Ahdistaa. Nyt kun voisin viedä Olivian jonnekin hoitoon päiväsaikaan edes muutamaksi tunniksi niin olisin tyytyväinen. Toni viikkovapaat tuppaa olemaan niin täyteen buukattua tekemistä että silloin ei ehdi. Ja Toni on nyt viikonlopun töissä la-su ja seuraava vapaa on ensi-iltapäivä. Täytyy vaan kokeilla Olivian hermoja mennä sen kanssa sovituskoppeihin.