Aika menee todella nopeasti. Heh, aloitan varmaan jokaisen kk-päivä postauksen samoilla sanoilla. Mutta niin se vaan menee. Olivia on tänään 9 kk ja tuntuu että tyttö on taas oppinut kuukauden aikana ties ja vaikka mitä. Viimeinen viikko ollaan treenattu tukea vasten kävelyä. Jos ryömiminen ei kiinnosta niin aletaan sitten treenaamaan kävelyä. Ja se näyttää olevan huippu juttu. Olivia kävelee arkkua pitkin hienosti ilman että pitää kiinni muuten kun kädet valppaana Olivian ympärillä. Olivia kun välillä unohtaa pitää kiinni ja irrottaa molemmat kädet arkusta. Ja se on hauskaa. Myös äidistä.

Me ollaan oltu Olpun kanssa aika paljon kahdestaan kun Toni teki 10 päivän työputken ja tuntuu että on vain käynyt kääntymässä kotona. No, eilen Tonilla oli eka vapaapäivä ja minä olin koko päivän ELMA-messuilla myymässä aloe veraa. Olivia sai olla koko päivän kahdestaan isin kanssa ja se teki hyvää. Ja messut teki minulle hyvää. Oli todella huippu päivä ja kauppa kävi todella hyvin. Ja sain yhdeksi päiväksi muuta ajateltavaa kun Olivian nukkumista, syömistä, vaipan vaihtoa ja leikkimistä. Toni ja Olivia oli messuilla monta tuntia ja kävi useampaan kertaan moikkaamassa mua. Se oli kiva.

Tänään jatketaan aloe vera teemalla kun menemme koko perheen voimin Lohjan ystävien luokse pitämään kotikutsut. Sinne on tulossa 10 naista. Miehet vahtivat lapsia ja saavat näin laatuaikaa. Aamulla oltiin tietenkin vauvauinnissa jossa koettiin yksi epäonnistunut sukellus. Ensi viikolla paremmin. Tosin Toni on ensi viikonloppuna Tampereen suunnalla koko vkl ja minä menen yksin uimaan Olivian kanssa. Katsotaan miten se menee. Tai pyydänkö jonkun mukaan.

Tässä vielä isänpäivänä otettu kuva Olivian sukelluksesta. Sen otti ammattikuvaaja. Meillä ei ole vedenkestävää kameraa.

 1290935308_img-d41d8cd98f00b204e9800998e