Ihanaa, Tonin neljän päivän vapaaputki koitti sittenkin. Toni on ollut (kuten olen aikasemmin kirjoittanut) tosi paljon töissä ja suurimmaksi osaksi iltavuoroissa. Olen odottanut kuin kuuta nousevaa tätä neljän päivän vapaaputkea koska olen ollut tosi väsynyt. Olivian päikkäriaika on mennyt nukkuessa ja silti iltaisin kaadun sänkyyn.

Perjantaina pääsin ihastelemaan kahta aivan ihanaa kuukauden ikäistä vauvaa, kaksosia. Ja voi miten pieniltä he näyttivätkin. Saimme lounastaa ystäväni kanssa rauhassa kun vauvat nukkuivat ja Olivia jäi Tonin kanssa kotiin. Sain tekstiviestin Tonilta ettei Olivia ollut nukkunut päikkäreitä ollenkaan vaan huutanut ja seissyt kaksi tuntia sängyssä. Ja sehän oli kiva uutinen. Olin vielä illalla Bon Jovin konsertissa (joka oli huippu) ja sen jälkeen kävelimme kaatosateessa ilman sateenvarjoa Weeruskaan. Olivia oli nukahtanut puoli kahdeksan ja Toni sai siltä osin rauhallisen illan.

Kännykällä otetuksi kuvaksi aika hyvä sanoisin

Lauantaina alkoi siivousurakkamme. Tavoitteena oli siivota parveke ja pestä ikkunat. Mulla oli elämäni pahimmat vatsakrampit ja makasin sängyssä koko aamupäivän. Olivia ei taaskaan nukkunut päiväunia ja nostimme hänet kahden tunnin jälkeen ylös sängystä. Nyt hän ei huutanut vaan seisoi lähes koko ajan. Mamma oli luvannut ottaa Olivian hoitoon illaksi että saamme siivota rauhassa ja tietenkin Olppu nukahti autoon melkein heti lähdön jälkeen. Kävimme siis kaupassa ja teimme pienen sightseenin Vuosaaren ympäri että Olivia saa nukuttua edes hetken. Ja 45 minuuttia hän nukkuikin. Tulimme kotiin siivoamaan ja saimmekin sohvan päälliset pestyä, parvekkeen ja osan ikkunoista siivottua.

Sunnuntaille jäi loput ikkunoista jotka saimme pestyä Olivian päikkäriaikaan jotka hän tunnin seiskoskelun jälkeen nukkuikin. Sunnuntaina oli myös tarkoitus grillata pihalla naapureiden kanssa mutta sade alkoi klo 16 ja grillaus jäi unholaan. Sen sijaan kävimme moikkaamassa isääni eli vaaria.

Huomenna maanantaina tulee mamma-jengi meille kylään maistelemaan yllättävän hyviä pakastepizzoja mitä maistatan Buzzador ominaisuudessa. Aamulla pitää vielä imuroida minimoidaksemme Tildan karvamäärän. Jos muuten haluat saada ilmaisia tuotteita kotiin testattavaksi niin kannattaa liittyä Buzzadoriksi. Meillä on nyt testattavana niitä pizzoja ja Pepsodent hammastahnaa. Aikasemmin olen testannut Frutti Smoothieta, kissanhiekkaa, hammastahnaa (eri kuin nyt) ja Soneran palveluita jotka ei sitten toiminutkaan työkännykän takia. Nyt testattavat pakastepizzat on Dr Oetkerin Tradizionalen pizzoja ja täytyy myöntää että ovat hyviä pakastepizzaksi. Suosittelen maistamaan.