No nyt se sitten alkoi. Kunnon flunssa. Perjantaina herättiin aamulla ja ensimmäinen huomio oli Olivia todella räkäinen nenä. Ja sitä tavaraa tuli niin paljon että joka toinen minuutti piti olla pyyhkimässä. Ja jos et pyyhkinyt niin Olivia yritti imeä sitä alahuulellaan suuhun. Namia. Perjantaina lähdettiin kuitenkin nuhasta huolimatta kohti Pohjanmaata. Mamma lähti mukaan vaikka hänkin oli kipeä. Viisi tuntia yhdellä tunnin pysähdyksellä. Olivia viihtyi yllättävän hyvin autossa, tosin hän nukkui ensimmäiset kaksi tuntia mutta kuitenkin.

Ensin käytiin Tonin papan luona Jalasjärvellä. Ollaankin nähty häntä viimeksi kesällä. Olivia vierasti tietenkin. Olihan hän mies. Pappaa oli ihana nähdä ja hänkin selvästi nautti Olivian läsnäolosta. Yöksi menimme Tonin enon luokse vähän matkan päähän papasta. Mamma jäi isänsä luokse. Olivia oli tosi väsynyt ja räkänen ja laitoimmekin hänet ajoissa nukkumaan. Yö oli aika raskas. Olin menossa nukkumaan puolen yön jälkeen kun kuulin että Olivia itki yläkerrassa. Juoksin paikalle lohduttamaan ja kuulin sen kamalan yskän mitä on nyt jatkunut edelleen. Yskä piti Oliviaa hereillä. Olivia nukahti lopulta vasta kolmen aikaan, samoin minä ja heräsi normaalisti kasin aikaan. Täytyy myöntää että siinä oli itse kullakin silmät ristissä.

Olivian yskä jatkui mutta sai silti nukuttua autossa kun lähdimme Seinäjoelle. Yövyimme siellä ystäviemme luona heidän uudessa omakotitalossa. Oli aika magee. Neliöitä oli kahdessa kerroksessa noin 150 mutta talo on maksanut saman verran kuin meidän 82 neliöinen kerrostaloasunto. Jep jep. Ilta meni ihan kivasti ja Olivia sammahti taas vähän aikasemmin kuin normaalisti. Yö meni kuitenkin yksillä unilla mikä teki meidän univajeille hyvää.

Sunnuntaiaamuna Olivialla olikin sitten lämpöä 38,5 astetta ja saimme talon emännältä kuumetta alentavaa lääkettä että kotimatka menisi hyvin. Ja hyvin se menikin. Olivia oli ihan eri tyttö kun heräsi ruokatauolle parin tunnin unien jälkeen ja hän jaksoi tosi hyvin loppumatkan hereillä. Kiitos taas mamman viihdytysjoukkojen.

1302549003_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sulhasehdokas

Tänään kävimme kuitenkin Pikku Jätissä lääkärissä kovan yskän takia. Se häiritsee Olivian unia ja yskänpuuskat on ihan kauheita. Onneksi kaikki röörit oli kunnossa ja saimme yskää rauhoittavaa lääkettä yöksi. Ainakaan vielä se ei auta. Kauhea yskä kuuluu koko ajan Olivian huoneesta. Korvatulehdus tulee yleensä 5-7 päivän jälkeen nuhan alkamisesta joten lääkäri toivotteli hyviä vointeja ja toivottavasti ei nähdä loppuviikosta. Tänään oli neljäs päivä.

Jännittää kyllä että mihin suuntaan Olivian flunssa menee. Mä olen lähdössä Wieniin torstaina ja Toni jää Olivian kanssa kotiin. Kyllähän Toni pärjää mutta silti on huoli. Ja Olivia on nyt jotenkin tosi paljon mun perään ja sairaana se vielä korostuu. Tänään Olivialla ei ollut kuumetta ja nyt pidetään kaikki raajat pystyssä ettei nousekaan. Muuten mulle tulee kurja matka kun murehdin koko ajan.

1302548957_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ihaa-haa Iha-haa...