Simpukka-yhdistyksen toiminnanjohtaja otti minuun eilen yhteyttä ja kysyi että voitaisiko me antaa haastattelu muutamaan paikkaan, aiheena lapsettomuus. No totta kai suostuin siihen. Haluan edelleen auttaa Simpukkaa ja muita lapsettomia miten vaan pystyn. Ensin menemme keskiviikkona Hiljaa toivotut-näytökseen Tennispalatsiin minne on kutsuttu kansanedustajia, lääkäreitä ja toimittajia. Arvovaltaiseen seuraan siis. Torstaina meitä haastatellaan Radio Suomen Taustapeili ohjelmaan tunnin ajan mistä tehdään puolen tunnin ohjelma. Lauantaina meille tulee Ilta-Sanomien toimittaja tekemään meistä haastattelun ja se julkaistaan Ilta-Sanomien Hyvät naiset-sivulle. Pyöristystä siis riittää tällä viikolla.

Taustapeili ohjelma tulee ulos jo heti torstaina 24.2. klo 17.30-18.00. Korvat kiinni radioon siis. En lue Ilta-Sanomia paperiversiona joten en tiedä koska Hyvät naiset-sivut julkaistaan. Se selvinnee lauantaina.

Että tällaista tällä kertaa.

Edit 23.2: Kuulimme juuri, että radiohaastattelu siirtyy ensi viikolle ja tulee ulos 3.3.2011. Muuten sama kanava ja aika.