Täytät tänään 8 kk. Tulimme juuri neuvolasta ja neuvolalääkäristä ja kaikki oli hyvin. Mittasi on nyt 71 cm, 10,56 kg ja pipo 46 cm. Äiti oli 7 kk iässä 68 cm, 7840 g ja mummu myös 68 cm ja 8,4 kg. Olet jo iso tyttö sekä fyysisesti ja henkisesti. Olet itse aurinko vaikka sitä emme enää näin syksyllä paljon näekään. Jaksat ilahduttaa vanhempiasi joka päivä ihanalla naurullasi ja havainnoillasi. Olet alkanut katselemaan ympärillesi ja löydät joka huoneesta kellon ja lampun. Uh kertoo, että sinulla on asiaa.

Jaksaisit lukea kirjoja loputtomiin mutta meillä ei jostain syystä ole kuin muutama kova kirja. Niitä on ostettava lisää. Tiedät missä pupu on sormikirjassa. Se on varmaan se sama pupu mikä sinulla on unikaverina ja miltä on korvat syöty aivan ruskeiksi. Se on korvaamaton. Tykkäät myös heittorenkaista (vai mikä se nyt on). Niitä on kiva ottaa pois tötsästä ja syödä ja heittää. Vielä kun opimme heittämään ne takaisin tötsään. Pallo on myös kova juttu ja sitä on kiva heitellä. Tuntuu että lähdet lentoon kun kädet viuhovat niin kovasti innostuessasi.

Pahoittelen jo nyt sitä mitä aiomme tehdä isäsi kanssa viikonloppuna. Aiomme vierottaa sinut yöpullosta ja siirtää sen jälkeen sinut omaan huoneeseen nukkumaan. Lääkärikin jo sanoi että nyt et tarvitse enää yömaitoa ja sen voi jättää pois. Äiti tiesi että tämä hetki koittaa pian mutta nyt jo. Olet jo niin iso etkä enää tästä nuorru.

Joka tapauksessa äiti rakastaa sinua valtavasti mutta senhän sinä tiedät jo.