Me aloitettiin vapun juhlinta jo tänään. Leikkipuistoissa järjestettiin erilaisia tapahtumia ympäri Helsinkiä mutta me menimme tuttuun Haruspuistoon. Siellä Merja oli tehnyt todella hyviä munkkeja ja simaa. Myös pellet olivat paikalla jotka olivat siis puiston työntekijöitä. Viihdyimme ulkona tunnin ja Olivia sai taas treenata hiekkalaatikko leikkejä. Ja hyvinhän ne lähti sujumaan. Tosin hiekan heittelyllä. Viime kerralla lähinnä me Tonin kanssa tehtiin kakkuja mutta nyt myös Olivia itse halusi osallistua joten tästä se lähtee.

Iltapäivällä lähdimme vielä Variston Lastentarvikkeeseen mistä mukaan jäi turvaistuin Olivialle. Mä olen pähkäillyt sitä stressiin asti ja nyt on senkin hankinta pois harteilta. Halpa se ei ollut mutta kun on kyse turvallisuudesta niin siitä kannattaakin maksaa. Istuin on nyt sellainen missä Olivia voi istua 25 kg asti ja 18 kg asti istuimen omilla 5-pistevöillä sekä nenä meno-ja tulosuuntaan. Merkki taisi olla Graco Cosmic Comfort S, väri Saturn.

Huomenna veikan luokse rauhallisesti grillaamaan ja Toni lähtee sieltä bilettämään kavereiden kanssa. Sunnuntaina Lintsille. Jee!

1304101293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e