Olimme eilen Olivian kanssa kahdestaan Keravalla kaverini luona kylässä. Menimme sinne metrolla ja junalla. Junamatka kestää nopealla junalla normaalisti noin 25 minuuttia mutta koska joku idiootti oli tehnyt ilkivaltaa raiteilla junamatka kesti melkein tunnin. Olivia nukkui metromatkan mutta heräsi kun odottelimme junan lähtöä. Juna oli aika täysi koska se meni Lahteen ja oli perjantai aamupäivä. Lomalaiset olivat liikkeellä. Olivia on aina ollut hyvä matkustamaan. Nytkin hän istui alkumatkan kiltisti sylissä ja katseli maisemia. Kun juna oli pysähdyksissä (aika paljon) niin kaivoin esille helistimen ja Laura-possun. Niistä riitti kiinnostusta hetkeksi. No, sitten tuli nälkä ja äänikin hieman nousi. Minua se ei haitannut eikä näköjään vieressä istuvaa mummoakaan. Laitoin maidon pulloon ja söimme. Sit olimmekin jo Keravalla.

Teimme Keravalla pikku lenkin ja Olivia istui kiltisti vaunuissa. Juttelimme ja söimme kaverini luona ja paluumatkan Olivia nukkuikin koko matkan. Kaikki meni siis hyvin enkä sitä hetkeäkään epäillytkään. Olivian kanssa on helppo lähteä joka paikkaan kun hän jaksaa matkustaa niin hyvin. No, sekin ehkä vaikuttaa että minä olen rauhallinen enkä panikoi niin se välittyy Oliviaan.

Kesälomamatka hieman jännittää. Meidän on tarkoitus mennä autolla Vuotsoon joka sijaitsee melkein Saariselän korkeudella Lapissa. Yövymme kahdessa paikassa matkalla ettei ajomatkat ole liian pitkiä. Myös paluumatkan teemme useammissa osissa. Autossa matkustaminen ei ole ongelma vaan se millä tuulella Olivia on kun nousemme autosta. Pitkät ajomatkat eivät ole kivoja ja loppuilta on aina hieman kiukkunen. No, katsotaan miten menee.

Tänään tulee Victorian ja Danielin häät. Katsotaan kuinka kauan menee ennen kuin alan herkistelemään (lue: pillittämään).