Pääsiäinen tuli ja meni. Oli mukavaa kun oli paljon ohjelmaa. Perjantaina olimme Mikolla ja Hannalla syömässä lammasta ja voin sanoa että oli todella hyvää. Illan vauhtiohjelmasta piti Rasmus hyvää huolta. Kuulemma niin hyvää että meni yön pikkutunneille asti. Se ei tainnut olla tarkoitus. Lauantaina kiersimme Sadun kanssa Itiksen kaikki vaatekaupat ja etsimme molemmille ristiäisvaatteita tuloksetta. Emme olleet ainoita siinä kaupakeskuksessa. Ilta istuttiin meillä ja syötiin suussa sulavaa karitsaa ja Sadun tekemää pashaa. Nam! Sunnuntaina olimme mummolassa ensimmäistä kertaa ja taas saimme vatsamme täyteen maittavaa ruokaa. Lahja nukkui ekat tunnit mutta pääsi viidyttämään herättyään. Maanantaina olimme Sonjalle syömässä vuorostaan Sonjan tekemää pashaa. Hyvää oli molemmat vaikka olivatkin ihan erilaiset.

1270581760_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pääsiäistipu tädin sylissä

Tänään olimme perhavalmennuksessa Lahjan kanssa. Toni oli töissä eikä päässyt. Perhevalmennus järjestettiin leikkipuistossa ja meitä oli yhteensä kolme perhettä. Seuraavalla kerralla (toukokuussa) yhdistämme voimamme Roihuvuoren porukan kanssa eli silloin meitä on enemmän. Mukavaa nähdä tämän alueen muitakin helmikuussa synnyttäneitä. Tänään kerroimme synnytyskokemuksia ja kyselimme arjen pyörityksestä. Valmennus oli suurelta osin meidän kolmen naisen jutustelua. Mutta sekin oli ihan mukavaa.

Tämä viikko menee ristiäisiä järjestäessä. Joka päivälle on jotain ostettavaa tai tehtävää. Tänään kävimme Lahjan kanssa kaupungilla etsimässä kastemekkoa. Tonin vanhemmilla on vanha ja tosi nätti kastekaapu johon minun pitäisi löytää kaunis valkoinen mekko alle. Se ei ollutkaan niin helppoa. Harvemmin lapsilla on valkoista päällä eikä siis tälläkään kertaa. Etsiminen jatkuu huomenna. Kävimme myös ostamassa Tonille puvun ja ruokakaupassa. Huomenna menen siis jälleen Itikseen etsimään Lahjalle mekkoa. Pitäkää peukkuja. Tällä viikolla on myös leipomista ja siivoamista. Myös pappi tulee juttelemaan torstaina.

1270581666_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lauri Tähkä ja Elonkerjuun virallinen fanibody

Olen ostanut jo aikaa sitten Lahjalle kestovaippoja. Päätin että emme halua edistää kaatopaikkojen kasvua vaan käytämme kestovaippoja. Alkuun pidimmekin niitä mutta ne oli niin isot että Lahjalla oli epämukava olla. Hän myös hikoili niissä aika paljon. Laiskistuimme ja käytimme taas kertakäyttövaippoja. No, eilen otimme itseämme niskasta kiinni ja aloimme taas käyttämään kestovaippoja. Eilinen meni hyvin mutta tänään Lahja taisi tajuta että se paksu paketti mikä on pepun ympärillä on tullut jäädäkseen. Hän on nimittäin kiukutellut ja saanut raivareita ihan koko päivän. Samantien kun vaihdoin kertisvaippaan niin Lahja rauhoittui ja nukahti. Missä vika? Alkaa äipän kestovaippainto laantua ihan todella. Henkistä tukea kaivataan.

Mä olen siis aika väsynyt koska olen hytkytellyt Lahja koko päivän. Nyt siis nukkumaan ja huomenna uudella innolla. Toivottavasti Lahja nukkuisi huomenna paremmin että saan rauhassa katsoa vaatteita hänelle.