Olimme eilen Perhetalo Kajuutan järjestämässä väripiirustuksessa. Se oli tarkoitettu 2-6 kk vauvoille ja vanhemmille. Sinne otettiin omat marjasoseet mukaan millä maalattiin paperille. Ohjeessa oli myös, että ota vaihtovaatteet mukaan, niin lapselle kuin vanhemmalle. Ja voi hitsi kun oli kivaa. Olivia nautti tosi paljon kun sai maalata ja maalauksesta tuli tosi hieno. Tosin olemme Tonin kanssa eri mieltä siitä mitä se esittää =) Heti kun laitoin sosetta paperille, Olivia alkoi maalata. Ensin hillitysti ja sen jälkeen lähes koko paperi peittyi. Ensin hän maalasi mangososeella ja sen jälkeen päälle mustikkasosetta. No, mustikka on tumma väri joten maalauksestakin tuli aika tumma. Mango peittyi kokonaan mustikan alle. Lopulta Olppu söi soseita suoraan paperilta vaikka ei edes tykkää marjasoseista. Yritin iltapäivällä antaa uudestaan mangososetta niin hän kieltäytyi kohteliaasti kakoen =)

1284017961_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä oli lopputulos

Tosi kiva että tällaista järjestetään myös näin pienille. Yleensä piirtämiset yms aktiviteetit on yli yksi vuotiaille. Olivia ainakin nautti niin paljon, että yritämme maalata joskus myös kotona. Täytyy vaan hankkia iso pressu minkä päällä hän voi maata koska muuten koko asunto on soseessa.  

Olimme tiistaina neuvolassa. Mitat ovat pituus 69,2 cm, paino 9735 g ja pipo 44,8 cm. Kun kaikki menee hyvin niin ei tullut mitään erityisiä ohjeita tms. Siis normikäynti. Seuraava onkin vasta kahden kuukauden kuluttua ja silloin on myös lääkäri.