Loman loppuminen huipentui vauvauinnin aloitukseen. Aloitimme vauvauinnin Itäkeskuksen uimahallissa missä on perhehuoneet. Siellä voi käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet samassa kopissa eikä kummankaan tarvitse suoriutua yksin Olivian kanssa. Eka kerta oli hieman sähellystä kun ei ole vielä tullut rutiinia pukuhuoneessa toimimiseen. Mutta uiminen olikin sitten ihan eri juttu. Olivia tykkäsi tosi paljon eikä inissyt yhtään. Ekalla kerralla kävimme vain perusotteet läpi ja pulikoimme hieman. Olimme altaassa reilut 15 minuuttia ettei Olppu rasitu liikaa. Uinti on klo 9.30 ja se on tällä hetkellä Olivian uniaikaa. Mutta hyvin meni eikä väsyttänyt yhtään kun päästiin altaaseen. Oliviasta on tulossa oikea vesipeto. Asia olikin sitten ihan toinen kun lähdimme altaasta pois ja takaisin suihkuun ja pukukopeille. Siellä iski väsymys ja Olivia melkein nukahti Tonin syliin. Itku oli herkässä. Katsotaan kauan Olivia nukkuu aktiivisen aamun jälkeen.

Tonilla alkaa työt huomenna ja minulla arjen pyöritys. Tapaan heti huomenna työkaveriani ja käymme lounaalla. Ei siis tarvitse tehdä ruokaa. Nythän ruoan teko ja syöminen on helpompaa kun Olivia viihtyy syöttötuolissa. Nyt siis saan jopa syötyä lämpimän aterian päivän aikana. Nyt vain mielikuvitus kehiin ja loihtimaan huippuaterioita. Jep jep.

1282464983_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tiistaina menemme taas muskariin ja näemme vauvakavereitamme. Loppuviikoksi ei olekaan mitään. Perjantaina on taiteiden yö ja Roihuvuoressa on Kyläjuhlat. Siellä on tosi paljon ohjelmaa ympäri Roihuvuorta ja on vaikea valita mihin menee. Toni on iltavuorossa joten joudun menemään yksin Olivian kanssa. Täytyy pyytää joku mukaan. Viikonloppuna menemmekin ystäviemme luokse Lohjalle ja sunnuntaina varmaan keittelen synttärikahvit vanhemmille. Itse synttäripäivä on 30.8. Ja koska en vanhene niin täytän aina 25 v. =)