Niinkuin otsikkokin sanoo olimme molemmat neuvolan lääkärillä. Ensin kävimme terkkarilla joka mittasi minut ja Olivian. Mun paino oli sama kuin kotonakin eli ei yllättänyt. Verenpaine oli tosi korkealla mikä ihmetytti meitä molempia. Se oli jopa korkeammalla kuin raskausaikana. No, se laski kun meni hetki aikaa mutta on silti suht korkea. Olivia oli myös kasvanut aika lailla. Hän on nyt 57 cm ja 5558 g. Pipon mitta 39,5. Terkkari sanoi että pituuteen nähden +14 % on painoa mutta se ei merkkaa mitään koska se muuttuu koko ajan eikä vielä ennusta mitään. Mä en ota siitä stressiä.

Lääkäri pyöritteli Oliviaa ja totesi hänen olevan ihan terve. Kuulo ja näkö on hyvä, samoin jäntevyys. Myös minulla on paikat kunnossa. Kohtu on hyvin supistunut ja muutenkin haavat on siistit. Häntäluu voi vaivata yli kolme kuukautta ja jos se vaivaa vielä puolen vuoden jälkeen niin sit kannattaa mennä lääkäriin. Koomisinta on että sain pillerit. Siis minä joka en voi saada lapsia PCO:n takia syön huomisesta lähtien pillereitä. Tai siis voin, onhan meillä Olivia mutta se oli varmasti joku kropan hormonitasapainon merkittävä häiriö joka ei toistu enää ikinä. No ei sitä tiedä. Pillerit on merkiltään Yasmin ja ne on merkitty sairauden hoitoon. Sen pitäisi hillitä PCO-oireita ja ehkäistä samalla. Otin nyt vaan kuukauden annoksen koska jos ne ei sovikaan minulle niin voin vaihtaa. Naurattaa ajatuskin että syön taas pillereitä. Viimeksi söin vuonna 2001 kun PCO todettiin. Ja kahdeksan vuoden lapsettomuushoidot teki kyllä selväksi etten tarvitse pillereitä. Huh huh... Toni repee kun mä kerron sille....

Harmittaa kun en tajunnut kysyä että joko saan juosta ja jumpata. Enköhän kun kaikki on kunnossa. Meidän lähellä on monta kuntosalia ja tekee mieli kilpailuttaa ne kaikki ja katsoa kuka tekee parhaan tarjouksen. Vaihtoehtona on mm. Elixia, SATS, Finnbody, Studio 90 (vain jumppia), EastBody (raavaita miehiä) ja tietty uimahallin kuntosali. Mutta haluan sekä jumpata että käydä salilla joten kolme viimeistä jää pois. Taidan kilpailuttaa kolme suurinta. Sit pitäisi päästä Tonin kanssa yhteisymmärrykseen siitä koska käyn salilla ja jumpassa. Eiköhän sekin onnistu. Kieltämättä Elixia kiinnostaa eniten koska siellä on Zumba. Ei tarvitse miettiä miten pääsen tyttöjen kanssa maanantaisin samalle Zumba-tunnille Maununnevaan.

Tyttö nukkuu niin sikeästi että jatkan valokuvien tilausta. Illemmalla voisi käydä vielä lenkillä kun nyt kävin vaan Itiksessä Hulluilla päivillä. Hullu taisin olla itsekin kun menin sinne vaunujen kanssa. No, tulipahan testattua. Niin enkä ostanut mitään.