Tänään on ollut touhupäivä. Aamulla heti herättyäni aloin siivoamaan ja laittamaan paikkoja kuntoon. Jostain syystä (kun Toni on yksin Olivian kanssa kotona) mitään siihen suuntaista ei tapahdu. Lisäksi hoidin Hermannia, meidän hapanmaitokakkua. Jaoin sen viiteen osaan ja kirjoitin ohjeet käsin paperille. Samalla myös hoidin monen asiakkaan/ystävän/kaverin aloe vera tilaukset kuntoon. Tänään niitä tulikin roppakaupalla. Melkein heti sen jälkeen Olivia heräsi ja lähdimme samantien kaupunkiin.

Kaupungissä treffasimme veljeni Arton ja kävimme La Familiassa lounaalla. Sieltä suuntasimme Tuomaan markkinoille mistä löysimme leipää ja kaulurin. Pyörähdimme Arton mukana Stockalla ja siitä suoraan metroon ja Rastilaan mammaa tapaamaan. Annoin hänelle toisen osan Hermannista (eka meni Artolle). Rastilassa laitoin Olivian nukkumaan ja lähdimme Itikseen. Sieltä ostin kehykset Olivian piirustukselle minkä annamme vaarille huomenna. Lisäksi kävin kaupassa ostamassa tarvikkeet hapanmaitokakun tekoa varten. Ja sit kotiin.

Ulkona oli todella kylmä tuuli mutta Olivia ei ollut moksiskaan. Sillä oli tosi paljon päällä ja sisätiloissa tulikin heti kuuma. Ei varmaan tee hyvää kun on kylmä-kuuma-kylmä-kuuma. Siinä vielä vilustuu. Tänään käyn vielä yhdellä kaverilla viemässä palan Hermannia ja aloe veraa. Sauna olisi myös jees.

J.K. 11.12. Olipa vielä sen verran energiaa että kirjoitimme kaikki 50 joulukorttia ennen kuin menimme saunaan. Laitoin myös eilen ostamani tontut ikkunaan ja joulukranssin oveen. Saunan jälkeen olo oli aika väsy.