Miten tässä nyt näin kävi. Unirytmi löytyi yllättävän helposti. Onkohan tämä vain tuuria ja parin päivän päästä rytmi on taas sekaisin. Lahja on nyt parina yönä herännyt vain kaksi kertaa syömään ja nukkua tohottanut pitkiä pätkiä. Lahja on tähän mennessä nukkunut meidän sängyssä mutta viime yönä hän nukkui ensimmäistä yötään pinnasängyssä. Kaikki on siis mennyt paremmin kuin hyvin. Olen yöksi antanut lisämaitoa mutta päivällä pärjännyt omalla maitotuotannolla. Ja silti uni maittaa useammaksi tunniksi. Eilen Lahja nukkui niin pitkät unet illalla että tuntui että rinnat poksahtavat. En haluaisi pumpata koska se on A: kivuliasta ja B: laiskistaa Lahjaa imemään rintaa. Muutenkin pitää ensin antaa rinta ja vasta sen jälkeen pullo koska muuten imutehot on hävinnyt.

Hikka on vakiovieras meillä. Se tulee kylään monta kertaa päivässä ja on kivulias. Silloin ei parane maata vaan olla pystyssä ja sambata. Musat soimaan ja tanssimaan, niin se lähtee. Tänään tanssittiin PMMP:n tahtii. Se oli mieluista musaa. Musat soi myös kun vaihdetaan vaippaa. Silloin on Fintelligens kova juttu.

Vieraita on käynyt kovasti. Sen jälkeen kun päästiin kotiin on ollut vain yksi vieraaton päivä. Seuraava taitaa olla huomenna. Tai ei sitä koskaan tiedä kuka soittaa ovikelloa. Huomenna on myös neuvolapäivä. Toivottavasti Lahjan paino olisi noussut sen verran että pääsemme ulos. Tosin minun kävely on vielä hankalaa häntäluun murtuman takia mutta kunhan pääsen edes hetkeksi täältä kuplasta ulos. Tälläkin hetkellä aurinko oikein nauraa hekottaa vahingonilosta kun joudun katsomaan sitä sisätiloissa.

Mut nyt keittelemään pulloja ja syömään niin kauan kun Lahja nukkuu. Aurinkoista päivää!