Olemme saaneet taas aimo annoksen kulttuurielämyksiä. Sunnuntaina vietettiin Helsinki-päivää ja olimme juhlimassa sitä koko perheen tapahtumassa asukaspuisto Tuhkimossa. Tuhkimo on entinen leikkipuisto Roihuvuoressa jonka kaupunki lakkautti koska leikkipuiston talo on homeessa. No, siitähän roihuvuorelaisten äidit eivät lannistuneet vaan pyörittävät toimintaa vapaaehtoisin voimin. Ja täytyy sanoa, että se on tämän alueen vilkkain puisto. Siellä oli siis sunnuntaina Helsinki-päivän tapahtuma missä oli kirpparia, metsäretkiä, kahvittelua yms mutta päivän kruunasi lastenbändi Orffit. Se olikin ihan huippubändi mistä en ole kuullut aikasemmin. Ei ole kieltämättä ollut tarvettakaan etsiä aikasemmin lastenbändejä mutta nyt on ja meistä tuli diggareita. Se iski niin lapsiin kuin aikusiinkin ja meno oli makeeta. Päivän kruunasi ihana lämmin aurinkoinen sää. 

Eilen olimme taas teatterissa katsomassa leikkipuistoväelle suunnattua esitystä kanasta, rotasta ja karhusta. Se oli opettavainen tarina kuinka luontoon heitetyt roskat vahingoittavat niin eläimiä kuin ihmisiäkin. Se oli Oliviasta hieman pelottava ja katselimme sitä sivusta. Esitys kesti 35 min joka oli just hyvä aika. Esityksessä oli mukana musiikkia mikä sai Olivian polvet notkumaan. Olivia antoi kaikesta itkuista huolimatta hyvät aplodit esityksen päätyttyä.

Tylsää kun aurinko on ollut harvinainen vieras tällä viikolla. Iltapäivisin ei pääse ulos ja illat on pitkiä kun Toni on töissä. Onneksi olemme saaneet nauttia Tonin siskon ja hänen miehen sekä mamman ja papan seurasta niin päivät ovat menneet nopeasti. Perjantaina pääsen Bon Jovin keikalle (Kiitos Sonja) joten tälle viikolle on jotain aikuiskulttuuriakin tiedossa.