On ollut ihanaa olla lomalla mutta on se toisaalta ihan kiva olla myös kotona. Olivialla on mennyt unirytmi ihan sekaisin ja kohta minäkin olen sekaisin sen takia. Olppu on mennyt ysin aikaan nukkumaan. Hän nukkuu reilu kaksi tuntia ja herää ekan kerran syömään. Huolimatta siitä olemmeko antaneet 90 ml tai 150 ml maitoa nukkumaan mennessä. Tänään annoimme tuhtia velliä juuri ennen nukkumaan menoa plus maidon joka tuo toivotun tuloksen. Eka herääminen olisi vaikka neljän tunnin kuluttua nukahtamisesta. Toinen herääminen on kolmen tunnin kuluttua, kolmas taas muutaman (viime yönä yhden tunnin) tunnin kuluttua ja aamu alkaakin seitsemältä mikä on ihan ok. Tuntuu että juuri kun olen nukahtanut niin Olppu alkaa taas kähisemään sängyssä ja minä jo juoksen jääkaapille hakemaan maitoa. Jos teillä on viisaat naiset (ja miehet) antaa neuvoja niin otan mielellään vastaan. Tosin, tämä yö on vasta toinen yö reissun jälkeen ja olen ehkä hieman hätäinen mutta hyvät neuvot on aina paikallaan. 

1281986175_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toni on vielä lomalla tämän viikon. Tänään kävimme ostamassa Olivialle uimapuvun sunnuntaina alkavaan vauvauintiin. Ostimme aika reilun kokoisen ja UV-suojatun joka käy myös lokakuun Kyproksen matkalle. Se toivottavasti mahtuu vielä ensi kesänä. Puvussa on puolipitkät hihat ja vielä pitkät lahkeet. Ne on siis tarkoitus olla polvipituiset mutta puku on vielä aika löysä. Keskiviikkona haemme kavereiltamme uimavaipan mikä pitää vahingot vaipassa.

1281986229_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna saamme Olivian passin ja torstaina suuntaamme porukalla Tallinnaan. Ystävämme ja Veljeni lähtee mukaan. Hih, Olpun eka ulkomaanmatka.